• 12,96 €

  Comença el dia amb el cant del gall, i l’hort ecològic ens espera per ser sembrat i cuidat. Quina activitat, quants dubtes fins arribar a l’hora de la collita. S’aniran resolent amb imaginació, alegria i temps per compartir, en un hort molt viu.

 • 12,96 €

  Comienza el día con el canto del gallo, y el huerto ecológico nos espera para ser sembrado y cuidado. ¡Cuánta actividad, cuántas dudas hasta que llegue el momento de la recolección! Se irán resolviendo con imaginación, alegría y tiempo para compartir, en un huerto muy vivo.

 • 12,96 €

  En Peru és un nen ple de curiositat i les seves aventures el porten a un viatge increïble, on s’adona de que el planeta està en risc. Viatja per terra, mar i cel, però com a nen no sap per on començar, i quan els seus dubtes el van allunyant de la Terra, quelcom màgic succeeix.

 • 12,96 €

  Peru es un niño especialmente curioso y sus aventuras le llevan a un viaje increíble, en el que se da cuenta de que el planeta está en riesgo. Viaja por tierra, mar y cielo, pero como niño no sabe por dónde empezar, y cuando sus dudas le van alejando de la Tierra, algo mágico sucede.